Sinterklaas bij vzw IONA Kessel

Fotoreportage...

Kessel – Lier: Op 6 december 2017 kwam Sinterklaas op bezoek bij de kinderen en jongeren van het multifunctioneel centrum IONA VZW, gelegen aan de Nieuwe Bevelsesteenweg 66 te Kessel. Vergezeld van twee zwarte Pieten, die voor de nodige animatie zorgden, las de Sint een sinterklaas verhaal voor. Nadien riep hij enige bewoners bij zich voor een gemoedelijke babbel. Tot slot kreeg iedere bewoner, 32 kinderen en 30-tal volwassen, nog een geschenkje van de goed heilige man.

Zoals vorige jaren sponsorde de serviceclub Kiwanis Lier Twee Neten dit Sinterklasfeest.
“Kiwanis is een wereldwijde vrijwilligersbeweging die zich inzet voor de medemens en in het bijzonder voor kinderen. Als lokale afdeling uit Lier zetten de Kiwanis Lier Twee Neten zich voornamelijk in voor projecten in onze stad en in de Lierse omgeving.
IONA VZW is hierbij een van onze strategische, jaarlijks terugkerende sociale projecten.
Zo hebben wij in het verleden IONA VZW reeds gesponsord voor de investeringen in onder andere brandwerende matrassen voor de bewoners, de vernieuwing van hun polyvalente speelzaal, de Sintertklaasfeesten in de voorbije jaren en recent nog hebben wij ondersteuning verleend aan de investeringen met betrekking tot de omheiningen rond de diverse woongroepen.  Ook voor het lopende werkingsjaar 2017-2018 worden momenteel mogelijke sponsorprojecten samen met IONA VZW geëvalueerd”, zegt Marc Van Craen, commissievoorzitter Sociale Projecten Kiwanis Lier Twee Neten.

IONA vzw
IONA VZW biedt 24 uur opvang voor kinderen tot 21 jaar met een verstandelijke beperking en met mogelijke bijkomende gedrags- en emotionele problemen en aan volwassenen met een handicap. (MSL/foto’s MSL-SDW)

 

 

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet