Vlaams Belang Lier-Koningshooikt kiest Bart Verhoeven als lijsttrekker gemeenteraadsverkiezingen 2018.

Lier: “Op voorstel van het Liers afdelingsbestuur en met goedkeuring van het nationaal partijbestuur is Bart Verhoeven aangeduid als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018”, aldus een persbericht van Vlaams Belang Lier-Koningshooikt.

Bart Verhoeven is 43 jaar, gehuwd en vader van twee kinderen. Hij heeft reeds meer dan tien jaar een handelszaak in het centrum van Lier en heeft een onomwonden uitgesproken Vlaams en rechts ideologisch profiel.
Sinds januari 2015 is Bart Verhoeven voorzitter van de Lierse Vlaams Belang afdeling. Een taak die hij gedreven en vol passie uitvoert. Bart woont en werkt midden in het centrum van Lier en voelt via zijn dagelijkse contacten met zowel collega handelaars, als met Lierenaars en toeristen zeer goed aan wat er leeft in de stad.
Bart Verhoeven is strijdvaardig: “ Het kan en het moet anders. De inwoners van Lier en Koningshooikt verdienen beter dan de puinhopen van gebroken beloften die het huidige stadsbestuur gecreëerd heeft. Het beleid van N-VA en Open VLD in deze legislatuur, resulteerde in méér armoede, méér werkloosheid, méér leegstand, méér sluikstort en méér mobiliteitschaos. Wie échte verandering wil, zal in 2018 moeten kiezen voor een rechtlijnige partij als Vlaams Belang. Een partij zonder januskop, een partij die zegt waar het op staat en hetzelfde programma voor en na de verkiezingen nastreeft.
Het afdelingsbestuur is ervan overtuigd dat de Lierenaars en Hooiktenaars de inzet en het enthousiasme dat de mandatarissen en militanten van het Vlaams Belang de afgelopen vijf jaar onafgebroken hebben laten zien zullen belonen in 2018.
Onze afdeling is dan ook vastberaden en vol enthousiasme om van Vlaams Belang Lier-Koningshooikt opnieuw een politieke kracht van formaat te maken.”
De kersverse lijsttrekker Bart Verhoeven zal samen met de bestuursploeg nu werk maken van het verkiezingsprogramma en  de verdere lijstvorming. “We doen hierbij een extra oproep naar jonge mensen met een hart voor Vlaanderen om niet aan de zijlijn te staan, maar om zich kandidaat te stellen voor onze lijst. Zo kan ook jij mee de toekomst van Lier en Koningshooikt  bepalen. Wie zich kandidaat wil stellen kan dat via een mail naar info@vlaamsbelanglier.org , waarna wij contact zullen opnemen”, besluit Verhoeven. (MSL/foto VB)    

 

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet