Netezonen krijgen "Prijs Toerisme en Cultuur 2017"

Lier: Tijdens een werkdiner drukte het Koninklijk Zimmertorencomité zijn waardering uit voor leden met een lange staat van dienst. Zo werden Guido Van den Boogaert en Patrick d'Haens gehuldigd voor tien jaar onbezoldigde inzet voor het comité.
Alfons Dams ontving felicitaties en een oorkonde samen met een gepast wijn geschenk als dank voor zijn dertig jaar inzet als onbezoldigd vrijwilliger in dienst van het Zimmermuseum. Tevens werd zijn echtgenote bij deze gelegenheid in de bloemen gezet. Het is dank zij de dagelijkse inspanning en toewijding van Fons dat het levenswerk van Louis Zimmer als belangrijkste icoon van de stad Lier verder blijft functioneren.

Ook de Koninklijke Zangkring De Netezonen viel in de prijzen. Als appreciatie voor 135 jaar activiteit ter bevordering van het toerisme en de cultuur heeft het Koninklijk Zimmertorencomité Lier de "Prijs Toerisme en Cultuur 2017" toegekend aan de "Koninklijke Zangkring De Netezonen". Deze prijs, die behalve een oorkonde eveneens een bedrag van 1.000 euro inhoudt, werd met de nodige felicitaties overhandigd aan de voorzitter van de vereniging, de heer Richard Van Besauw, door burgemeester Frank Boogaerts samen met Jos d'Haens, voorzitter van het Comité. (MSL/foto’s MSL-SDW)

 

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet