Paradijs blaast vijftig kaarsjes uit

Lier: Woon Zorg Centrum (WZC) vierde zijn vijftigste verjaardag met taart voor alle bewoners en hun familieleden. De polyvalente zaal liep vol bij deze gelegenheid. Directeur Ann Van de Velde en OCMW-voorzitter Marleen Vanderpoorten hielde de toespraken.

Directeur Ann Van de Velde verwelkomde de bewoners en hun familie. Zij dankte het personeel voor de inspanningen die ze leverden om van het WZC te maken wat het nu is.
OCMW-voorzitter Marleen Vanderpoorten op haar beurt dankte ook het personeel voor de geleverde inspanningen. Ze bracht het goede nieuws dat het Paradijs op het huidige ogenblik financieel gezond is.
De geplande ballonwedstrijd ging niet door. Als alternatief namen alle bewoners deel aan een gratis tombola waarmee ze een tegoedbon voor het winkeltje konden winnen.

Taart voor 450 personen
Tot slot en als hoogtepunt werd de grote feesttaart binnengebracht waarvan iedereen naar hartenlust kon smullen.
Bakker Johan Hendrickx maakte voor deze gelegenheid de feesttaart. “Voor het biscuit gebruikte we  10 liter eieren, 5 kg suiker en 5 kg bloem. Voor de afwerking gebruikten we: 32 liter room, 6kg frambozen, 20 kiwi’s, 2 ananassen, 4 meloenen, 16 doosjes aardbeien, 2 grote trossen witte druiven, 2 grote trossen blauwe druiven, 3kg mandarijnen en 4kg marsepein”, legt Liselotte Poffijn, patissier van bakkerij Hendrickx, uit. De taart woog om en bij de 70kg. (MSL/foto’s MSL-SDW)

Fotoreportage...

 

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet