NVA viert feest

Lier: Naar jaarlijkse gewoonte hield NVA zijn tuinfeest voor de leden. Voor de grote BBQ hield burgemeester Frank Boogaerts een korte toespraak. Zoals bij andere partijen reeds wel het geval was, werd de lijsttrekker nog niet bekend gemaakt.
“Deze legislatuur hebben wij al veel gespaard. Dit heeft er ons toch niet van weerhouden om nog grote investeringen te doen. Heel wat voetpaden en straten zijn de laatste vijf jaar vernieuwd. Wij hebben ook heel wat inspanningen gedaan om de Lierse detailhandel te bevorderen. Er zijn de laatste twee jaar drieëntwintig nieuwe zaken in het kernwinkelgebied open gegaan wat anderen er ook mogen van zeggen. Wij hebben ook heel wat inspanningen geleverd wat betreft veiligheid in Lier. Dit jaar en volgend jaar worden alle camera’s door nieuwe performantere types vervangen. Op de grote invalswegen zullen ANPR camera’s geplaatst worden. In de stadsadministratie zijn heel wat diensten gedigitaliseerd zodat er efficiënter kan gewerkt. De dienstverlening naar onze burgers wordt zo geoptimaliseerd.
We hebben dit allemaal gedaan zonder de belastingen te verhogen en zonder dat wij stadspersoneel hebben moeten ontslagen. Wij hebben de laatste vijf jaar hard gewerkt om een en ander recht te trekken.
Naar de verkiezingen van volgend jaar zijn wij ervan overtuigd dat wij het huidige beleid moeten verder zetten. Wij willen in het nieuw schepencollege zetelen en er de leiding van op ons nemen”, aldus Boogaerts.
Om te weten te komen hoe de verkiezingslijst, met drieëndertig kandidaten, er zal uitzien moeten wij nog wachten tot op de nieuwjaarsreceptie van 2018. Natuurlijk zijn er al verschillende speculaties en praat een bestuurslid zijn mond al eens voorbij. (MSL/foto’s MSL-SDW)

Fotoreportage...

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet