Avontuurlijk speelplein Jungelhoeff ingespeeld

Fotoreportage...

Lier: Op de Dungelhoeffsite werd de tweede grootste speeltuin van Lier, de Jungelhoeff,  door heel wat kinderen van jeugdorganisaties uitgetest.

“We zijn gestart met te vragen wat de buurt zelf graag wilde. Uit de wijkbevraging bleek dat de meerderheid hoopte op een avontuurlijk en groen terrein. Geen klassieke speeltuin zoals aan het Stadspark, maar een groen verhaal waar iedereen zelf zijn verhaal bij mag dromen.
Dit is een Sprookjesland vol magie. Een Middeleeuws slagveld waar je ridder kan zijn. Een Jungle waar je moet uitkijken voor tijgers. Ons eigenste Midden-Aarde, Westeros of Smurfenland, in hartje Lier.
Je vindt er groene heuvels, zitstronken en zwerfkeien. Je kan voetballen op het trapveld,  vliegen op de dubbele kabelbaan, toneelspelen in het amfitheater, verschuilen in de boomhut, roetsjen op de glijbaan en klauteren op de apenbrug en het klimnet. Maar vooral: doe wat je wil en speel!
Ook voor spelen net een tikkeltje moeilijker gaat hebben we een aanbod: Jungelhoeff wordt de eerste speeltuin in Lier met twee schommels voor kindjes met een motorische beperking”, vertelt schepen van Jeugd Rik Verwaest. (SDW/foto’s SDW)

 

 

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet