Tournée Filiale: Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans viert feest

Lier: In 2018 viert de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans vier maal feest. Het is immers 50 jaar geleden dat de hoofdzetel werd uitgebreid met vier filialen. Van dan kon men ook in Zandhoven, Nijlen, Boechout en Berlaar muzieklessen volgen of een instrument leren. In Nijlen en Boechout kwamen later lessen Woord bij en in Zandhoven lessen Woord en Dans.
Omdat de academie dit viervoudig feest niet onopgemerkt wil laten voorbij gaan richt ze een heuse ‘Tournée Filiale’ in.
Op de vier locaties  wordt een groot ‘Proms concert’ in combinatie met tal van andere activiteiten ingericht. Meer dan honderd muzikanten, woordkunstenaars en dansers zetten hun beste beentje voor in een wervelend concert.
De optredens vinden plaats op 25 februari 2018 in Berlaar in de Sint Pieterskerk om 15uur Promsconcert. Op 10 maart 2018 in Zandhoven in de Populier om 15 en 18 uur jaarlijkse dansvoorstelling. Op 11 maart 2018 in Zandhoven in de Populier om 11uur Promsconcert. Op 17 maart in Kessel in sporthal de Putting om 16 uur. Op 29 april 2018 in Boechout in het sportpark Sneppenbos om 15uur Promsconcert.

Een greep uit het programma van het Promsconcert
Also sprach Zarathustra (Richard Strauss), Ik wil je (De Kreuners), Hallelujah (Friedrich Haendel), Say a little prayer for you, Bohemian Rhapsody (Queen), Lord of the dance (Ronan Hardiman) en nog vele andere werken. (MSL/foto’s MSL-SDW)

Meer informatie www.samwdlier.be

 

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet