Nieuwjaarsreceptie op De Laag in Koningshooikt

Fotoreportage...

Koningshooikt: Het stadsbestuur van Lier – Koningshooikt bood de bevolking een nieuwjaarsreceptie aan op de Laag in Koningshooikt. Niet alleen de stad bood van alle lekkers aan maar ook de plaatselijke handelaars voorzagen de aanwezigen van spijs en drank. Een groep van SAMWD, zeg maar de muziek academie van Lier, zorgde voor aangepaste muziek.

Burgemeester Frank Boogaerts hield zijn nieuwjaarstoespraak vanop de kiosk. Hij gaf een overzicht van de realisaties in Koningshooikt en Lier. Ook de plannen voor 2018, met de nadruk op wat in Koningshooikt te gebeuren staat, werden voorgesteld.

Burgemeester Frank Boogaerts: “Beste vrienden, u hebt zeker vastgesteld dat de naam Koningshooikt verschillende keren gevallen is . Want wees ervan overtuigd voor dit stadsbestuur is Hooikt van groot belang, het is geen aanhangsel . Iedere vrijdagmorgen houd ik spreekuur in het gemeentehuis, wij hebben weer de Hooiktse vlag laten wapperen aan het gemeentehuis, de wijkagent heeft spreekuren , er werden belangrijke investeringen gedaan : de Sander de Vosstraat, het Leike, de Putsesteenweg, de Liersebaan werden heraangelegd. Er werd een veilige oversteek aangelegd naar de Chirolokalen, de Jutteneer en de speelplaats werden volledig heringericht en 2 weken geleden nog heeft het schepencollege beslist om alle deuren en vensters van de Jutteneer te vernieuwen.
U merkt het Dames en Heren, wij werken verder aan een mooi en aangenaam Lier en Koningshooikt waar iedereen graag woont en waar toeristen en kopers graag naartoe komen. Dat is onze taak en wij zullen die naar best vermogen in 2018 blijven verder zetten.”

Na de toespraak genoten de aanwezigen van het mooie weer, van de muziek, van een leuke babbel  en van al het lekkers dat gratis aangeboden werd. (MSL/foto’s SDW)

 

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet