Nieuwe wagens voor verkoopsters Marie-Fleur

Fotoreportage...

Lier: Tijdens een receptie bij Garage Van Brempt aan de Antwerpsesteenweg mochten de verkoopsters van Marie-Fleur hun spiksplinternieuwe Fiat 500 in ontvangst nemen. In het totaal waren dertien wagens voorzien. De “lovely cars” zijn allemaal bestickerd met blauwe, roze en gele hartjes. Ze staan symbool voor ‘een hart voor mode’. Aan de kleur van de buitenspiegel en de hartjes op de voorbumper kan je de afdeling herkennen. Geel voor de modeafdeling,  roze voor de lingerieafdeling en blauw voor de brasserie.

“Voor Marie-Fleur was het vandaag een speciale dag. Het was een nerveusere dag dan anders. Wij hebben met zijn allen uitgekeken naar dit moment. Wij hebben met een beetje pijn in het hart afscheid genomen van ons Mini-kes. In totaal hebben wij ongeveer 400.000 km bij elkaar gereden”, zegt Katrijn Verlinden, zaakvoerster van Marie-Fleur.
Een verkoopster reed zelfs 60.000km bij elkaar. Marina kreeg een speciale vermelding en champagne omdat ze de meeste kilometers met haar wagentje had afgelegd.
“Laat ons er met de nieuwe wagentjes voor zorgen dat iedereen minstens 40.000km aflegt. Uiteindelijk zijn het reclame wagentjes. Ze moeten dus in het verkeer zijn. We stellen ons als doel om binnen vier jaar samen minimum 500.000km af te leggen. Deze wagens zijn een blijk van waardering voor jullie dagelijkse inzet, voor de zaak en voor onze klanten”, besluit Katrijn.

Nadat iedereen zijn wagen in ontvangst had genomen maakten Katrijn en haar verkoopsters een inauguratie ritje door de stad. (MSL/foto’s MSL-SDW)

 

 

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet