AC Lyra brengt toast uit op het nieuwe jaar

Lier: Tijdens een druk bijgewoonde nieuwjaarsreceptie blikte Simon Chovau terug op een geslaagd atletiekseizoen. Zowel lokaal, nationaal en internationaal werden prachtige prestaties neergezet. “Met meer dan 5.000 deelnemers waren de natuurlopen wederom een overweldigend succes. Tijdens het Vlaams Kampioenschap marathon werd Els Rens Vlaams kampioen. De Memorial Jos Verstockt was een groot succes. Het Belgische kampioenschap Estafetten werd een organisatorisch succes.”
“In het kader van de Warmste week richtten wij onze kerstnatuurloop in. Wij zijn fier nu een cheque van 1.000 euro te kunnen schenken aan vzw ‘De Lier’,  een organisatie die zich bezig houdmet het verbeteren van de huisvesting voor mensen met een beperking”, gaat secretaris Gery Follens verder.
Michael Somers en Gille Coeckelberghs,  een van zijn coaches, werden gehuldigd voor hun prestaties tijden het Europees Kampioenschap cross in het Slowaakse Samorin. Ook Rita Bongers, penningmeester van de club werd gehuldigd. Ze geeft dit jaar haar taak door aan de jongere generatie.  Oud-atleet Ward Verschaeren werd gevierd met zijn negentigste verjaardag.
Tot slot dankte voorzitter Simon Chovau alle sponsors en bracht een toast uit op “een succesvol en gezond 2018”. (MSL/foto’s MSL-SDW)

Fotoreportage...

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet