Lierse Keersters vieren Nieuwjaar

Lier: Met een grote opkomst van leden en sympathisanten vierden de Lierse Keersters het nieuwe jaar. Ook vier schepenen en enige gemeenteraadsleden vierden mee.

Voorzitter Karel ‘Charlie’ Michielsen gaf een overzicht van enige belangrijke gebeurtenissen in 2017. “Het is andermaal een boeiend, geestig en plezant jaar geweest. Het was opnieuw een jaar waarin we lief en leed hebben gedeeld. Ik denk hierbij aan het overlijden van onze Keersters Anneke Geeraerts en Jeanne Bastens.
Het is ook financieel een kostelijk jaar geweest.  Zo hebben we onze reuzin "Carlin" in het leven geroepen. We hebben ook een paar bijna gratis activiteiten aangeboden, zoals onze pannenkoeken, kerstbabbel, worstenbrood, nieuwjaarsreceptie,  en dergelijke. Ondanks deze uitgaven hebben we het lidgeld democratisch op vijftien euro kunnen houden. Toch zijn wij genoodzaakt enige besparingen door te voeren.  Zo hebben wij de papieren versie van ons clubblad ‘Het Bezemke’ stop gezet. We gaan mee met onze tijd en opteren om alles via mail en facebook te verzenden zodat jullie toch nog op de hoogte blijven.”
“In 2018 gaan we verder op ons gekende elan. Samen kunnen we heel wat verwezenlijken. Dankbaarheid, enthousiasme en vriendschap zijn drie begrippen die wij ook dit jaar hoog in ons vaandel dragen. Dankbaarheid voor al het goede en voor de inzet van al onze leden. Enthousiasme  om er elke maand bij elk optreden of activiteit er weer bij te zijn. Maar ook enthousiasme bij de inzet om deze vereniging verder te dragen het beste er van te maken en om onze projecten tot een feest te maken. Vriendschap is net dat wat onze vereniging gaande houdt. Het is dat wat ons ook weer bindt.”

Meer informatie: www.deliersekeersters.be (MSL/foto’s MSL/SDW)

Fotoreportage...

 

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet