Driehonderd zwemmers duiken naar Nieuwjaarspakjes

Lier: Ongeveer driehond zwemmers trotseerden even de buitenkoude om naar Nieuwjaarspakjes te duiken in het stedelijk zwembad ‘De Waterperels’. De hoofdprijs, een weekend Brugge voor twee personen met bezoek aan het zwemparadijs Olympia, werd opgedoken door  Bert Willems uit Sint Katelijne Waver. Tweede en derde prijs waren gratis 10-beurtenkaarten voor het gezin.  Andere prijzen waren onder andere gratis tickets en andere gadgets. 

“Meestal wordt een winterduik gedaan in ijskoud water. Gezien ons buitenbad een temperatuur heeft van 29 graden heeft een echte winterduik weinig zin. We wilden er iets anders van maken. Daarom kozen we voor een winter pakjesduik. Buiten de hoofprijs en de tweede en derde prijs kreeg iedereen die meedoet een pakje. Niettegenstaande het miezerige weer lag de opkomst hoger dan verwacht.
Gezien het grote succes van deze leuke activiteit gaan we dit volgend jaar zeker herhalen”, zegt Evi De Herdt, Centrummanager S&R De Waterperels
“ZVL (Zwem Vereniging Lier), onze Lierse zwemclub staat met een Nieuwjaarsstand op het buitenterras van het Rest-eau-Café en voorziet heel wat lekkers om op te warmen aan de zijlijn”, voegt Evi De Herdt er nog aan toe..

Deze pakjesduik werd ingericht samen met de zwemclub en duikschool Atlantis. (KSL/foto’s MSL-SDW)

Fotoreportage...

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet