Massale toeloop voor Tuindagen in Beervelde

Fotoreportage...

Beervelde: De 59ste editie van tuinbeurs van Beervelde kende dit jaar een enorm succes. Met zijn 230 exposanten worden meer dan 20.000 bezoekers verwacht. De eerste dag kon je reeds over de koppen lopen. Wie met de wagen via de autostrade toekwam stond reeds in de file op de afrit.

De lente-editie van de Tuindagen in 2018 vond plaats op 11, 12 en 13 mei.. Voor liefhebbers van tuinbeurzen is 'Beervelde' een begrip geworden.
De Tuindagen in het Park van Beervelde, een grafelijk kasteeldomein in het hart van de Oost-Vlaamse Bloemenstreek, zijn met haar 230 exposanten en meer dan 20.000 bezoekers, op Europees niveau, een begrip geworden. Een schatkamer voor de meest veeleisende plantenliefhebber.
Beervelde biedt tevens aan zijn bezoekers, samen met een muzikale omlijsting, een ruime keuze op gebied van decoratie en antiek voor de tuin en zijn omgeving, ambachten, kinderanimatie, workshops en culinaire streekproducten die voor een harmonieuze totaalbeleving zorgen.
Beervelde is ook bijzonder aantrekkelijk omdat er telkens (twee keer per jaar) een nieuw thema, zowel door de organisator als door de exposanten, uitgewerkt wordt.
Voor deze lente editie is onze gastregio 'Hauts-de-France' Het thema van deze editie zal zoals altijd veel exposanten inspireren.  (MSL/foto’s MSL)

 

 

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet