Zonnige bloemenmarkt trekt veel belangstellenden

Fotoreportage...

Lier: Voor de eenentwintigste maal richtte de Koninklijke Maatschappij voor Tuin - en Landbouw Lier haar bloemenmarkt in op de Grote Markt van Lier.
Heel wat handelaars boden een grote variëteit bloemen en planten aan. Bloembollen, één jarige perk- terras en balkonplanten,  geraniums, vaste tuinplanten,  tuindecoratie, tuinbeelden,  betonnen beelden,  houten tonnen met waterpartijen, het betere snoeigerief, kruiden, fruitplanten, rozenstruiken, klimplanten, sempervivum en buxus kon je bij de diverse handelaars kopen.
“Mede door het zeer goede weer mogen wij dit als een groot succes bestempelen. Heel wat bezoekers komen hun bloemen en planten hier kopen. De standhouders vertellen mij dat de verkoop heel goed was.”, zegt Rudy Verhulsel, penningmeester van de  Koninklijke Maatschappij voor Tuin - en Landbouw Lier

De Koninklijke Maatschappij  Tuin - en Landbouw Lier is een van de oudste verenigingen van Lier met een aanzienlijk aantal leden. Ze werd in 1861 gesticht door de notabelen van Lier. (MSL/foto’s MSL)

 

 

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet