Vierde Duckrace op Binnennete

Lier: Op zondag 20 mei 2018 organiseert Rotary Lier haar vierde Duckrace op de Binnennete,
met start aan de Aragonbrug en finish aan ’t Spui. Vanop de straten Mosdijk en Oever zal de wedstrijd bijzonder goed te volgen zijn, op het grasplein van de KTA-site wordt een feesttent geplaatst met de nodige randanimatie.

Bart Peeters en Walter Grootaers, allebei bekende Lierenaars, hebben zich dit jaar geëngageerd om het ondertussen gekende concept van de eendjesrace in goede banen te leiden.
Voor vijf euro kan iedereen een badeend adopteren en zo kans maken op de mooie daaraan verbonden prijzen zoals elektrische topfietsen van go-cycling, juwelen, teakmeubelen, iPhones, enz.
De volledige opbrengst van dit project wordt door Rotary Lier geschonken aan Kinderland in Berlaar.
Deze organisatie vangt kinderen op van 0 tot 8 jaar wiens ouders niet meer in staat zijn om voor hen te zorgen waarbij Kinderland eerst en vooral tracht de gezinsfunctie (al dan niet tijdelijk) over te nemen maar ook de terugkeer naar het gezin opstart en begeleidt.

Uiteraard is de Duckrace een feestelijk gebeuren waarbij de kinderen centraal staan, aangevangen wordt met een brunch in de feesttent om 10.30u, de randanimatie rond de duckrace start om 12.30u onder begeleiding van Walter Grootaers en Bart Peeters met diverse optredens, fingerfood standjes, een draaimolen, een eendjeskraam, springkastelen, diverse standen van sympathiserende Lierse verenigingen en een optreden van coverband Fair Play.

12.30u  start animatie
15.00u  start Duckrace
16.00u  voorziene aankomst van de eendjes
16.15u Optreden Fair Play
18.00u  prijsuitreiking
18.30u vervolg optreden Fair Play
20.30u DJ-T

Eendjes kan u adopteren op verschillende voorverkoopadressen in Lier en via de website www.duckracerotary.be  waar u met enkele klikken eendjes kan bestellen.

(MSL/foto’s MSL)

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet