Dirk Verrelst  nieuwe  lokale voorzitter Open Vld

Lier: Open VLD Lier-Koningshooikt koos Dirk Verrelst als nieuwe voorzitter. Dirk behaalde als enige kandidaat 96% van de uitgebrachte stemmen.

Dirk Verrelst is 53 jaar en licentiaat geschiedenis van opleiding. Na zijn militaire dienst stapte hij in de financiële sector waar hij in de jaren 90 een gans traject kon doorlopen in de Private Banking afdeling bij  ING. Vanaf 2003 oefende hij bij BNP Paribas Wealth Management in Brussel verschillende leidinggevende functies uit. Actueel is hij voor BNPP Fortis Senior Portfolio Manager voor Wealth klanten.
Dirk Verrelst is sinds 2002 lid van Open Vld Lier-Koningshooikt en penningmeester van de lokale afdeling vanaf 2012. Tevens maakt hij  vanuit zijn financiële expertise al sedert de oprichting in 2002 deel uit van het directiecomité van SOLag, het Stedelijk Ontwikkelingsbedrijf Lier - Autonoom Gemeentebedrijf.
“Eén van zijn bijzondere interessepunten is altijd gegaan naar stadsontwikkeling en wonen . Een kwalitatief woonbeleid  met oog voor alle demografische, planologische en ecologische uitdagingen is essentieel voor de toekomst van Lier en voor haar sociale mix .
De beslissing om te kandideren voor het voorzitterschap is gegroeid vanuit heel wat positieve ervaringen uit de interviews  die hij samen met Marleen met alle kandidaten voor de lijst heeft mogen voeren.
Dirk Verrelst krijgt een uitzonderlijk stevig mandaat van onze leden. De nieuwe voorzitter zal alleszins kunnen rekenen op een dynamische, diverse en geëngageerde groep om ééndrachtig het traject naar de belangrijke lokale stembusslag van 14 oktober richting, vorm en inhoud te geven”, aldus een mededeling van Open VLD. (MSL/foto VLD)

 

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet