Shop, kras en win:  vijf winnaars krijgen reischeque van 1.000 euro 

Lier: Vicky De Maesschalck uit Nijlen, Werner Haverhals en Esther van Bloois, beiden uit Lier, waren de gelukkige winnaars van een reischeque van 1.000 euro. Zij wonnen de hoofdprijs van de paasactie ‘Shop, kras en win!’.
Deze actie van Lier Shopping vzw en stad Lier liep van 18 maart tot 1 april 2018 bij een 50-tal handelszaken in kernwinkelgebied.
In het totaal waren voor deze actie 15.000 leuke prijzen waaronder handige gadgets, mooie producten van de deelnemende winkels, extra korting bij een volgende aankoop, 1.000 filmtickets voor het MOOOV-filmfestival en vijf hoofdprijzen ter waarde van 1.000 euro in samenwerking met stad Lier, Lier shopping vzw, TUI & Antilope De Bie.

“Als stad schenken wij heel veel aandacht aan het winkelgebeuren in de stad. Wij hebben al heel wat initiatieven genomen om het winkelgebeuren te doen heropleven. Wij geven onder andere premies voor nieuwe handelszaken die zich komen vestigen in een leegstaand pand in het kernwinkelgebied.
Op het ogenblik hebben wij deze premie van 10.000 euro aan 28 startende handelaars gegeven. Ook deze actie kaderde in ons kernversterkend beleid”, zei burgemeester Frank Boogaerts. (MSL/foto’s MSL)

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet