Jongeren organiseren derde editie van Broeihaard Kunstenfestival

Lier: Op zaterdag 14 april en zondag 15 april 2018 organiseerden jongeren de derde editie van Broeihaard Kunstenfestival. Dit unieke festival vond plaats in de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans en in de Jezuïetenkerk in Lier. De organisatoren boden een podium voor jongeren om hun talent te tonen aan een groot publiek. Alle kunstdisciplines waren aanwezig: beeldende kunst, (kort)film, muziek, poëzie, dans, fotografie, theater en performance, …

Tot half maart konden alle creatieve jongeren van Lier en omstreken zich registreren om deel te nemen aan het festival. De organisatoren zorgden door hun inzet voor een geslaagde inkleding van het festival. Ze zijn erin geslaagd om getalenteerde jongeren de kans te geven om te schitteren. Op verschillende podia en in de gangen van de Academie kregen de deelnemers ruimte om hun werk te demonstreren. Tegelijk vond er een Handmade Market plaats waar ontwerpers zelfgemaakte stukken tonen en verkopen.

Het festival werd volledig georganiseerd door jongeren, voor jongeren. Een zestigtal jonge kunstenaars namen deel aan dit festival. De organisatie mocht meer dan 800 bezoekers verwelkomen. (MSL/foto’s MSL)

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet