Open Coffee in The Tree

Lier: De tweede donderdag van april ging de Open Coffee door in de The Tree  in Lier. De multifunctionele zaal van The Tree leent zich voor  bedrijfsfeesten, seminaries, productvoorstellingen,  privé feesten,  babyborrels, huwelijksfeesten, communiefeesten en dergelijke. The Tree maakt deel uit van de groep San Marco Village.

“Maandelijks  komen we samen om in een ongedwongen sfeer kennis te maken en onze bedrijven voor te stellen. Normaal kan je in Lier terecht telkens op de tweede donderdag van de maand (uitgezonderd feestdagen). Telkens op een andere locatie wat je in de kalender kan terug vinden. Deze maand zijn wij te gast in The Tree aan de Mechelsesteenweg in Lier”, zegt organisator Dave Cools. Een tachtigtal ondernemers woonden dit event bij. Onder die aanwezigen werd nog een luxe ontbijt voor twee verloot. Kenneth De Decker van Media-Mirror - JCI Lier vzw was de gelukkige.

Een Open Coffee is een samenkomst van zelfstandige ondernemers die formeel, maar op een vriendelijke en laagdrempelige manier, willen netwerken tijdens een kop koffie.
(MSL/foto’s MSL - SDW)
Meer informatie: www.open-coffees.be

Fotoreportage...

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet