K. Lierse S.K. vraagt faillissement aan

Lier: K. Lierse S.K. bevestigt op haar website het persbericht dat de advocaten van Wadi Degla (Laurius) vandaag omstreeks 16.00 hebben verspreid.

K. Lierse S.K. CVBA heeft bij de Rechtbank van Koophandel het faillissement aangevraagd. Dit gebeurt naar aanleiding van het afhaken van de enige overgebleven kandidaat koper afgelopen weekend en het ontbreken van nieuwe investeerders, waardoor dit de enige uitweg was.

Officiële (vertaalde) mededeling
“K. Lierse S.K. CVBA kondigt aan dat zij vandaag het faillissement heeft aangevraagd na de terugtrekking van een kandidaat-koper in het weekend en het ontbreken van nieuwe investeerders. Het management heeft tot op heden gevochten om een oplossing voor de club te vinden, maar betreurt dat een dergelijke oplossing niet is gevonden. Het management wil ook de spelers en supporters van de club bedanken voor hun constructieve houding en uitingen van sympathie gedurende de laatste paar dagen. Alle salarissen van het personeel van de club worden betaald. Als gevolg van het bovengenoemde besluit heeft het management van VZW (Academie) ook besloten faillissement aan te vragen.”  (MSL/foto MSL)

 

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet