Juf Linda neemt afscheid van ‘haar’ kinderen

Fotoreportage...

Lier: Linda Van Hoof ‘Juf Linda’ nam op de laatste schooldag afscheid van de school en van haar kinderen. Na 33 jaar voor de klas gaat ze met pensioen. “We zullen je missen”, zei directeur Stef Donckers.

Totaal verrast werd juf Linda op de laatste dag van het schooljaar zo maar uit haar klas geplukt. Via een erehaag werd ze naar haar ‘troon’ in de feestzaal gebracht. “Dit had ik echt niet verwacht. Bij verschillende gelegenheden had ik al afscheid genomen van de collega’s”, zegt juf Linda, kennelijk ontroerd. “Toch vermoedde ik dit er iets op til was want de kindjes waren deze morgen heel zenuwachtig.”
In de feestzaal werd juf Linda vergast op een toneeltje dat de kinderen zelf in elkaar gestoken hadden: ‘Een dag uit de klas van juf Linda’. Daarna werd een filmpje getoond van Linda’s carrière, gemaakt door een collega. Nadien zongen alle kindjes een lied voor de juf ’Je gaat nu met pensioen en kan nog vele dingen doen…’ Tot slot kreeg juf Linda van haar leerlingen een boeket met zelfgemaakte papieren bloemen. Van de collega’s kreeg ze een boompje met cadeaubonnen.
Tot slot werd Juf Linda door een erehaag van meer dan 200 kindjes, naar de receptie geleid.

Juf Linda, we zullen je missen
“Juf Linda is een geboren juf, zij heeft een ongelooflijk groot hart voor kinderen en was een vaste waarde voor het eerste leerjaar. Zij is een gouden mens en wij zullen haar heel hard missen. Jammer dat ze met pensioen gaat”, zegt directeur Stef Donckers. (MSL/foto’s MSL)

 

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet