35 jaar Kerselaer kermis

Lier: Op 27, 28 en 29 juli 2018 wordt voor de 35ste keer op rij Kerselaer kermis georganiseerd. Om het  35-jarig bestaan te vieren hebben de Kerselaer Vrienden een programma samengesteld om u tegen te zeggen. Tijdens de ganse kermis is de toegang gratis.

Marc Op de Beeck, voorzitter van de Kerselaar Vrienden stelt het programma voor.
“Vrijdag avond omstreeks 20.00 uur starten we onze driedaagse kermis met Discobar Industrial.
- Om 21 uur neemt de Guy Swinnen Band over met om 22.00 uur een optreden van Guy Swinnen himself. Discobar DJ Team Industrial sluit de avond af.”

“Op zaterdag starten wij vanaf 14.00 uur met onze kaartnamiddag met geldprijzen.
Vanaf 20.00 uur starten we met onze ambiance avond met de Prins Junior Band. Om 22.00 uur voorzien we een optreden van onze Italiaanse charmezanger Piono Baresi bijgestaan door Wendy D’Joos.
Om 23.00 uur zal Bart Kaëll de harten van het publiek veroveren.
De Prins Junior Band sluit de avond af.”

“Op zondag hebben wij een zeer gevarieerd programma samengesteld.
- Vanaf 's morgens 8.00 uur vliegen we er in met een gigantische rommelmarkt. Momenteel zijn er reeds 275 ingeschreven standhouders, wat goed is voor reeds 2km kijk en koopplezier. Inschrijven kan uiteraard nog steeds zolang onze weiden niet vol zijn! We hebben indien nodig nog een extra wei ter beschikking.
- Vanaf 11.00 uur bieden wij onze opkomende talenten een free podium. Alle technische hulpmiddelen zijn voorzien. Om organisatorische redenen vragen wij om vooraf in te schrijven.
- Vanaf 14.00 uur begint de namiddag animatie. Je kan genieten van oldtimer tractor (BOOC) ritjes.
- Voor onze kinderen voorzien wij springkastelen, viskraam, zandbak voor de allerkleinsten, kindergrime en diverse workshops.
- Dit jaar organiseren wij voor de eerste maal een Salsa fuif vanaf 15.00 tot 19.00 uur.
Het avondprogramma start om 19.00 uur met een optreden van Willy Sommers.
Om 20.00 uur neemt Paul Severs over.
Nadien, omstreeks 21.00 uur speelt Ruth Mc Kenny hits uit de jaren 60 en 70 muziek. tot omstreeks 22.00 uur.
Het Trio Bluf. komt de tent entertainen vanaf 22.00 uur
DJ Eastbird sluit de kermis af.”

Eettent
Naast dit alles kan je het ganse weekend terecht in ons bakkraam met zeer lekkere hamburgers, hotdogs, belegde broodjes en andere lekkernijen. Je mag ook zeker niet vergeten van ons speciaal Kerselaer bier te proeven.

Verkeersregeling rommelmarkt
Zoals vorig jaar zullen diverse straten op zondag enkel richting worden zodat er een vlottere doorstroom van verkeer mogelijk is. Er wordt ook extra parking voorzien, zodat niet meer in de omringende straten dient te worden geparkeerd. De diverse parkings zullen met grote spandoeken worden aangeduid. (MSL/foto’s MSL-SDW)


 

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet