Open Coffee bij AED studio’s in Lint

Fotoreportage...

Lint - Lier: De Open Coffee van de maand juni ging door in de AED studio’s in Lint. Het was een gezamenlijke Open Coffee Lier – Kontich.

Organisator Dave Cools verwelkomde de meer dan 125 belangstellenden. “Elke open coffee wordt gehost door verschillende firma’s in verschillende regio’s. Daarom zien al onze coffees  er verschillend uit. De doestelling blijft dezelfde: netwerken. Voor deze open coffee hebben wij met onze vrienden uit Kontich de handen in elkaar geslagen om samen dit evenement in te richten in de AED studio’s die deze prachtige locatie graag ter onzer beschikking stelden.”

Filip Van Vlem, internationale PR verantwoordelijke van AED studio’s, heette op zijn beurt iedereen welkom in de studio’s. Hij stelde kort het bedrijf, zijn mogelijkheden en zijn realisaties voor.
“AED Studios biedt u alle faciliteiten voor een comfortabele eventorganisatie. Centraal gelegen in een rustige en groene omgeving, ontvangt u uw gasten in een professioneel kader dat de magische wereld van entertainment, film, tv en events uitstraalt. De site beschikt over een ruim aanbod van studio’s en zalen waar talrijke events kunnen plaatsvinden, zoals: productpresentaties, teambuildings, bedrijfsfeesten, meetings, trainingen, vakbeurzen, live shows en congressen   … bij AED Studios in Lint kan het allemaal. You create, we locate!”

Nadien volgde nog een interessante rondleiding door het bedrijf.

Open Coffee
Een Open Coffee is een samenkomst van zelfstandige ondernemers die formeel, maar op een vriendelijke en laagdrempelige manier, willen netwerken tijdens een kop koffie. Meer informatie: www.open-coffees.be
“Maandelijks komen we samen om in een ongedwongen sfeer kennis te maken en onze bedrijven voor te stellen. Je kan in Lier terecht op de tweede donderdag van de maand (uitgezonderd feestdagen), telkens op een andere locatie”, zegt organisator Dave Cools. (MSL/foto’s MSL-SDW)

 

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet