Schapenkopframe


 
Lier: In de tuin van de Stedelijke Academie voor Woord, Muziek en Dans staat sinds kort een gloednieuw schapenkop-fotoframe.

“Wij Lierenaars weten allemaal dat wij schapenkoppen zijn. Wij kennen allemaal het verhaal. Vele toeristen en zelfs nieuwe Lierenaars kennen dit verhaal achter niet. Wij zijn onlangs begonnen met de promotie van dit schapenkoppen beeld niet alleen op de vlaggen als je Lier binnenkomt maar ook bijvoorbeeld op het briefpapier van de stad. Wij promoten ook de schapenkop bij de handelaars. Er zijn reeds bakkers, chocolatiers en goudsmeden die dit logo gebruiken. Toen kwam het idee om dit logo hier ook te plaatsen”, zegt burgemeester Frank Boogaerts.

Het grote frame in de vorm van het logo van de stad Lier nodigt spontaan de bezoeker, toerist of vrienden uit om een foto te nemen. Je kan een foto met het frame maken met op de achtergrond een van de Lierse monumenten, de Sint-Gummaruskerk. De hashtag #instadlier nodigt je uit om deze foto's te delen op instagram en facebook. (MSL/foto’s MSL)

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet