Midzomernachtrun gaat zesde editie in

Lier: Op zaterdagavond 23 juni organiseert een groep vrijwilligers in samenwerking met de sportraad en sportdienst de Midzomernachtrun in Lier.
Dit loopevenement  start om 19.00 uur en eindigt om 22.00uur. De midzomernachtrun wordt gelopen op en rond het Netestadion,  Aarschotsesteenweg 3, Lier. De opbrengst van deze avond wordt integraal geschonken aan de oncologische afdeling van het Heilig Hartziekenhuis.

Gezien het succes van vorige jaren wordt er niets aan het concept gewijzigd.
Tijdens deze ludieke aflossing met vier deelnemers per ploeg probeer je zoveel mogelijk rondjes van ongeveer 1,2 kilometer te lopen. De registratie van het aantal afgelegde rondes wordt door elke ploeg zelf ingevuld op een daartoe voorbehouden bord. We rekenen hierbij op jullie fair-play. Tijdens het lopen van de ludieke rondes zijn er extra toeren te verdienen.

Inschrijving: 40 euro per ploeg. Je kan nog steeds inschrijven via http://midzomernachtrun.uitinlier.be/ of https://www.facebook.com/Midzomernachtrun.

Fans en supporters zijn uiteraard erg welkom. Zij kunnen genieten van het spektakel met een hapje of drankje. (MSL/foto’s MSL)

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet