Lisp Kermis 2018 van woensdag 22 tot en met zondag 26 augustus

Lier: Dit jaar zal Lisp Kermis doorgaan van woensdag 22 augustus tot en met zondag 26 augustus op de vertrouwde plaats. Eén dag vroeger dan andere jaren. “Dit heeft wel een reden”, zegt organisator Luc Peeters. “Normaal doen wij onze Bingo op donderdag avond. Gezien Lier Centraal dit jaar op 23 augustus een gratis optreden van De Kreuners programmeert  is het niet opportuun van dan onze Bingo te doen. Daarom hebben wij er voor gekozen om onze grote Bingo avond te verplaatsen naar woensdag 22 augustus om 20 uur. Donderdag is er dus niets te doen.”

“Gezien de bouwwerken, zijn we verplicht om praktische redenen, aan aanpassing te doen aan de feesttent. Het aanhangsel rechts gaan we dit jaar niet plaatsen. We vervangen dit door enige kleinere tenten die aanleunen bij de hoofdtent. Ook de koelwagen, de toiletten en het hamburgerkraam worden daar geplaatst. De ingang van de feesttent verschuiven we naar links, ter hoogte van het Chinese restaurant. In de tent worden de togen herschikt zo dat we een lange feesttent bekomen”, aldus Peeters.

Boeing – Boeing
“Onze kermis gaat op vrijdag 24 augustus door met in de namiddag onze ondertussen klassieke senioren show. Aanvang 14 uur. Hier zijn we terug gegaan naar de oorspronkelijke kostuum show van Papa Chico. Dit jaar brengt Pappa Chico zijn nieuwste show Boeing Boeing.
Piloot Chico neemt u mee op deze boeing en wordt bijgestaan door het airhostess ballet van The Stardancers, zingende co-piloot Paco Garcia, zingende airhostess Sabine en de popkoning, die zorgt voor lachen en comedy met zijn poppen aan boord. Deze reis wordt een muzikale reis rond de wereld, Paco Garcia en Sabine brengen u de mooiste liedjes en meezing medley’s vanuit alle hoeken van de wereld. Zij worden bijgestaan door het fantastische ballet aan boord, de fantastische illusies van piloot Papa Chico. Voor het komische entertainment zorgt de popkoning.”

Lisp op zijn Liers
Vrijdag avond vanaf 20 uur gooien we het op de Lierse toer met Elke (Taelman), Ronny Lee en Pino Baresi.

Kaartwedstrijd en Silvy De Bie
“Zaterdag  namiddag beginnen we  met onze grote kaartwedstrijd. Zaterdag avond beleven wij onze feestnacht met een groot showorkest en Silvy De Bie die tien nummers brengt uit de reeks Liefde voor Muziek. Het is ook het eerste publieksoptreden van Silvy De Bie met dit nieuw programma.

Rommelmarkt en slotfeest
“Zondag vanaf 12 uur voorzien wij onze grote rommelmarkt. Hopelijk zonder problemen en met goed weer. In de namiddag vanaf 14 uur treedt Fair Play, een drie-mans orkest,  op in de tent. Tegen 20 uur beginnen we aan ons slotfeest. Hiervoor hebben wij de groep ‘de Kreunaars’ kunnen vastleggen. Als tribute groep brengen ze alle hits van de Kreuners. We sluiten de kermis af met Bart Kaëll.” (MSL/foto’s MSL)

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet