Gustaaf Vermeylen en Caroline De Ridder zestig jaar getrouwd

Lier: Gustaaf ‘Gust’ Vermeylen (81) en Caroline De Ridder(82) vierden hun diamanten huwelijksjubileum. Bij deze feestelijke gebeurtenis ging schepen voor bevolking Rik Pets het echtpaar feliciteren namens het Koningshuis en de Stad Lier. Het Paleis stuurde een oorkonde en felicitaties. Buiten de gelukwensen van de stad Lier bood de stad Gust en Caroline centrumbons ter waarde van zestig euro.

Caroline en Gust zijn beiden echte Lierenaars. Ze leerden elkaar kennen toen Gust kwam meehelpen bij de vader van Caroline op de Zaat. Het echtpaar heeft zes kinderen. Vier meisjes: Nicole, Ria, Christel, Sabrina en twee jongens Rudy en Eric. Ondertussen zijn er 12 kleinkinderen en voorlopig nog vier achterkleinkinderen. Nummer vijf is onderweg.
Gust werkte eerst ongeveer tien jaar bij carrosserie Stoelen. Nadien tien jaar bij Renault Vilvoorde en ten slotte zevenentwintig jaar bij General Motors waar hij op zevenenvijftig jaar met brugpensioen ging.
Tot voor er kinderen waren werkte Caroline in een naai atelier waar vooral sportkledij werd gemaakt. Nadien zorgde ze zelf voor de kinderen en het huishouden.

Caroline en Gust gingen graag op reis. Liefst gingen ze naar Spanje en meer bepaald naar Pineda de Mar. Ze gingen ook wel eens naar Turkey, Cyprus en Mallorca.
In zijn vrije tijd kan je Gust bij zijn vogels in de tuin vinden.
Samen doen ze het nu rustig aan en genieten van een terrasje of kijken naar TV.  (MSL/Foto’s MSL)

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet