Lier Jazz schenkt 2.000 euro aan BUSO De regenboog Lier

Lier: Tijdens een korte samenkomst overhandigde Han Flintrop, organisator van Lier Jazz festival en Geert Hendrix, directeur van de Stedelijke Academie voor Muziek Woord en Dans, een bedrag van 2.000 euro aan Wendy Verheyen directeur van BuSO De Regenboog.

“Lier Jazz was opnieuw een mooi festival met een leuke opkomst. Dankzij heel wat sponsors en donateurs kunnen wij nu een bedrag van 2.000 euro overhandigen aan BUSO De Regenboog uit Lier”, zegt Han Flintrop organisator van Jazz Lier.

“Wij zijn blij met deze extra centjes. Eén maal om de twee jaar doen wij met de kinderen een buitenlandse reis. Wij organiseren ook zelf heel wat activiteiten, zoals carwash, hamburger verkoop en dergelijke, om er voor te zorgen dat ‘alle’ kinderen mee kunnen op onze excursies”, zegt Wendy Verheyen.

Vooruitblik op negende Lier Jazz Festival
“In 2019 zal het Lier Jazz Festival voor het eerst overdag en ’s avonds plaats vinden en wel op 1 mei. Het programma gaat door op drie podia waarvan er twee in openlucht als het weer het toelaat. Daarbij wordt het programma dubbel zo lang, met herhaling van de optredens. We voorzien heel wat muzikale workshops. Omdat je van dit alles honger en dorst krijgt zijn er diverse bars en foodstands voorzien”, blikt Han Flintrop vooruit.  (MSL/foto MSL)

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet