ZVK Proost Lierse stelt ploeg voor

Fotoreportage...

Lier: Tijdens een bijeenkomst op het Lierse Stadhuis stelde manager Patrik Martin de ploeg ZVK Proost Lierse voor. In zijn toespraak verwees hij naar de stage die van 10 tot en met 12 augustus in  Lier werd gehouden. Pittige trainingen werden afgewisseld met teambuilding en enkele leuke activiteiten. Hij dankte het ganse team voor de prestaties tijdens het vorige seizoen. “Wetende dat het onze ambitie is om dit seizoen even goed te presteren, dienen we toch de realiteit onder ogen te zien en voldoende nuchter te blijven dat het niet evident is om deze prestaties van het seizoen 2017-2018 nog een keertje over te doen.”
“Als we kijken naar het management en het business gedeelte van onze club willen we daar ook een stap vooruit zetten. We denken hier aan onze ‘Connect Events’ waar aan networking a la carte wordt gedaan en aan onze ‘Connect on Tour’ events waar boven op het netwerken nog een extra toegevoegde waarde zal voorzien worden.”
Burgemeester Frank Boogaerts gaf een overzicht van de vele troeven die Lier te bieden heeft. “De stad heeft de voorbije jaren heel wat gerealiseerd op sportgebied: de heraanleg van de atletiekpiste, er komt een extra sporthal op de terreinen van het Atheneum campus A. Vanderpoorten, er komt een nieuwe gymzaal op de terreinen van het Atheneum, campus Louis Zimmer, er wordt verder gewerkt aan de noodzakelijke onteigeningen op de Hoge Velden voor de realisatie van terreinen voor  jeugdvoetbal en er is een regeling uitgewerkt voor de jeugdterreinen in Kessel.
In de huidige situatie zijn er twee clubs die de Lierse eer hoog houden op het hoogste niveau, eerste klasse dus. Herakles en Proost Lierse. Zij zetten sportief Lier op de kaart (zonder afbreuk te willen doen aan de andere clubs) en dragen de naam van sportief Lier uit ver buiten onze grenzen.” (MSL/foto’s MSL)

 

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet