Cheque Midzomernachtrun voor afdeling Oncologie van het H.-Hartziekenhuis

Lier: Voor de zesde keer organiseerde een groep vrijwilligers in samenwerking met de sportraad en sportdienst van de stad Lier, op zaterdagavond 23 juni 2018 haar jaarlijkse ‘Midzomernachtrun’. De opbrengst van deze loop werd op donderdag 30 augustus plechtig overhandigd aan de afdeling Oncologie van het H.-Hartziekenhuis in Lier.

Zoals steeds bevond het parcours zich op en rond het Netestadion in Lier. Tijdens deze ludieke aflossingsrace met groepjes van vier probeerden de deelnemers zoveel mogelijk rondjes van 1,2 km te lopen. Ook nu waren er extra rondes te verdienen en werd het geheel omringd door animatie en wat lekkers voor de supporters. 

Er waren dit jaar zesendertig ploegen ingeschreven, waarvan twaalf verbonden met het ziekenhuis. De opbrengst bedroeg 3.300 euro. Dit bedrag werd ook nu weer integraal geschonken aan de oncologische afdeling van het Lierse ziekenhuis. "We zijn uiteraard erg blij met dit initiatief en met alweer een mooi bedrag van 3.300 euro" vertelt dr. Sabine Dobbelaere (borstkliniek – gynaecologe). "We streven ernaar elke patiënt zo optimaal mogelijk te begeleiden en daarbij zijn alle vormen van hulp zeker welkom."
Afspraak in 2019 voor een nieuwe editie van deze Midzomernachtrun. (MSL/foto’s SDW-MSL)

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet