Speelmicroob verwelkomt vijfduizendste bezoeker

Lier: In de vroege voormiddag verwelkomde speelpleinwerking ‘De Speelmicroob’ gisteren de vijfduizendste bezoeker van deze zomervakantie. Totaal verrast was de gelukkige Nada Al-Nashi (9) uit Lier, die met haar papa, twee zussen en twee broers naar de speelmicroob kwam.
“We zijn al elke dag van de vakantie hier komen spelen. Het is hier altijd plezierig om met de vriendjes te  ravotten. Van de uitstapjes die we maakten vond ik die naar de speeltuin het plezierigste. De burgemeester bood Nada een geschenkenmand aan. In een korte toespraak gaf hij enkele cijfers betreffende de Speelmicroob. “Op de veertig dagen dat er deze zomer gespeeld werd kwamen er elke dag om en bij de honderdvijfentwintig kindjes spelen, op piekdagen zelfs honderdzeventig. Zeventig animatoren leiden de spelactiviteiten in goede banen. Dit jaar zijn er ook vijftien uitstappen geweest. Merendeel in de omgeving zoals gaan zwemmen, gaan vissen en bootje varen op de Nete. Er waren ook drie uitstappen naar Bobbejaanland, de Efteling en Wallibi.
Met de vijfduizendste bezoeker breken we vandaag een record. Er zijn nog nooit zoveel kindjes komen spelen tijdens een zomer. Dit bewijst dat het hier allemaal in orde is en dat er een goede begeleiding is”. (MSL/foto’s MSL)

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet