Kreuners op Lier Centraal: Grote Markt barst uit zijn voegen

Fotoreportage....

Lier: Walter Grootaers zorgde samen met zijn Kreuners voor een onvergetelijke avond op de Grote Markt. Het was ondertussen al vijftien jaar geleden dat de Kreuners in Lier nog een groot openlucht concert gaven. Met tienduizend fans (de maximum capaciteit van de Grote Markt) barste de Grote Markt uit zijn voegen.
Tijdens het voorprogramma brachten ‘Meer’ en daarna ‘Mia’ de concertgangers in de juiste stemming.
De Grote Markt ging volledig uit de bol toen de Kreuners het podium betraden. Voor het optreden zei Walter nog: “Wij gaan er vandaag een grandioze show van maken”. En het was zo. Van het begin tot het einde zong en danste het publiek mee met hun idolen.
Als ‘special guest’ bracht Lierenaar Wimmeke Punk van The Wolf Banes nog een nummertje met Walter. Twee dochters Luka en Lila van Walter fungeerden toen als backing vocals. Ook de zoon van  guitarist Erik Wauters mocht even meespelen. (MSL/foto’s MSL-SDW)

 

 

Het was 15 jaar geleden dat De Kreuners nog in Lier optraden. “Wij leven er al weken naartoe en brengen anderhalf uur lang muziekspektakel. Als verrassingsact voor de Pallieterstad vroeg opperkreuner Walter zijn twee dochters Luka en Lila en ‘Wimmeke Punk’ mee op het podium. “Echt sjiek van de Walter”, klonk het bij de fans, die er niet genoeg van konden krijgen.

 

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet