Alfred Fierens en Cecilia Fierens zestig jaar getrouwd

Lier: Alfred Fierens (87) en Cecilia Fierens (83) vierden hun diamanten huwelijksjubileum. Bij deze feestelijke gebeurtenis ging schepen voor bevolking Rik Pets het echtpaar feliciteren namens het Koningshuis en de Stad Lier. Het Paleis stuurde een oorkonde en felicitaties. Buiten de gelukwensen van de Stad Lier kregen Alfred en Cecilia ook centrumbons ter waarde van zestig euro.
Cecilia en Alfred zijn beiden afkomstig uit Duffel. Ze zijn geen familie van elkaar niettegenstaande de naam het doet vermoeden.
Voor er van verloving sprake was kenden zij elkaar gewoon van te zien. Plots op een kermis was het zover, de vlam sloeg over en Alfred en Cecilia werden een paar.
Alfred was tot aan zijn pensioen technisch leraar elektriciteit in de technische school aan de Londenstraat in Antwerpen.
Cecilia stond in het kleuteronderwijs. Na enige omzwervingen, zoals dat in het onderwijs al wel eens gebeurt, werd ze benoemd in Vilvoorde.
Het echtpaar heeft twee kinderen, Dirk en Ingrid. Ondertussen zijn er drie kleinkinderen, twee meisjes en één jongen.
“Wij hebben gans Europa afgereisd. Vooral Turkije, Italië, Malta en Rusland voor de val van het IJzeren Gordijn zijn ons bijgebleven”, zegt Alfred.
Hobby’s hadden ze niet veel. Samen wandelen deden ze dikwijls. Voor de rest werkten ze in hun huis en onderhielden de tuin.
Alfred vult graag Sudoku in, Cecilia houdt het op kruiswoordraadsels. TV kijken en de krant lezen hoort er natuurlijk ook bij.  (MSL/Foto’s MSL)

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet