Familiedag op de Donkfeesten

Fotoreportage...

Lier: De ‘lazy Sunday afternoon’  was in hoofdzaak voor de kinderen. Drie springkastelen, kindergrime, een viskraam of een leuke karikatuur laten maken door cartoonist d’Auwe, het was er allemaal op de donkweide. Alleen was het veel te warm. Er kwamen weinig kinderen opdagen. Iedereen zocht de schaduw op. Ook de hoevedieren die voorzien waren bleven in hun hok.
De smeden van het Nationaal verbond der patroons van de hoefsmeden van België trotseerden de warmte. Ze gaven demonstraties van hun smeedkunsten op een 5-tal smidstanden. Ook paardenbeslag werd gedemonstreerd. Kunstvoorwerpen en paardenbeslag gaan hier hand in hand.

De hoofdattractie in de namiddag was opnieuw TNT Crew, de Belgium’s Got Talent finalisten. Zij tekenen present met een nieuwe twintig minuten durende trampoline act. Weinig belangstelling , gezien de warmte. De show zelf was ook niet denderend te noemen.

De klassiek Donk BBQ kende dan weer een groot succes. De organisatie voorzag enige tenten waar iedereen rustig in de schaduw zijn rijkelijke schotel kon opsmullen. (MSL/foto’s MSL-SDW)

 

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet