Schlager festival op Lier Centraal

Fotoreportage...

Lier: Laura Lynn en zeker Vader Abraham brachten de sfeer van het Schlager Festival naar de Grote Markt. DJ en presentator Kurt Frederickx draaide en praatte deze schlageravond met het nodige enthousiasme aan elkaar. Hij bracht de grote Markt in de juiste stemming voor twee toppers van formaat. Laura Lynn had geen moeite om het publiek te vervoeren met haar gekend repertoire. Toch hoorden we her en der dat ze al een beter Laura Lynn gehoord hadden.
Vader Abraham, die ondertussen 83 geworden is, had geen moeite om zijn gekende melodieën te brengen. Natuurlijk mochten de smurfen niet ontbreken. “Zou het erg zijn, lieve opa” bracht hij samen met drie vrouwelijke fans uit het publiek. “Vader Abraham had zeven zonen”, een van zijn eerste karnaval hits bracht hij samen met ‘zeven zonen’ uit het publiek. Een prachtige vertoning van een man die er nog net hetzelfde uitziet dan twintig jaar geleden.

Volgende week op Lier Centraal
Time Bandits, de legendarische band sinds de 80’s van zanger/gitarist/componist Alides Hidding. Alides Hidding had in 1980 een solohit met het nummer “Hollywood Seven”. Een jaar later scoorde hij met zijn nieuw opgerichte band Time Bandits een eerste top-10 hit met “Live It Up”. In 1982 ging hun megahit “I’m Specialized In You” de hele wereld rond. “Time Bandits are still alive!”(MSL/foto’s MSL-SDW)

 

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet