Louis Vercammen en Paula Van Dyck 65 jaar getrouwd.

Lier: Op maandag 15 juli vierden Louis Vercammmen (88) en Paula Van Dyck (87)  hun 65ste huwelijksverjaardag. Tot maart 2013 woonden ze nog op de Oever. Nu verblijven ze in De Zilveren Knoop aan de Leuvensevest en ze wonen er graag.
Louis en Paula hebben  drie zonen Frank, Erik en Wim, negen kleinkinderen waarvan drie meisjes en zes jongens en twee achterkleinkinderen en één op komst. Ze waren van jonge leeftijd beiden lid van de scouts en de gidsen. Daar leerden ze elkaar trouwens ook kennen.
Tot aan zijn legerdienst werkte Louis vijf jaar als meubelmaker. Daarna heeft hij 36 jaar op Gevaert gewerkt. Paula werkte eerst in een confiserie groothandel, nadien in een winkel waar ze de facturatie deed en klanten bezocht.
Vroeger hielp Louis mee aan de verbouwingen bij zijn kinderen. Nu maakt hij nog vogelhuisjes in chalet stijl in de garage van zijn zoon. Paula vult graag kruiswoordraadsels in, ze leest graag een goed boek, gaat graag fietsen en doet graag boodschappen.
Schepen Rik Pets ging het echtpaar feliciteren bij deze feestelijke gebeurtenis. Hij bood hen de felicitaties van het Koningshuis en van de stad Lier aan en overhandigde hen een oorkonde van het Paleis en medaille met de beeltenis koning Filip en koningin Mathilde. (MSL/foto’s MSL)

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet