Sterkste man/vrouw van Lier

Fotoreportage...

Lier: Op de twee dag van de Pallieter Feesten stond heel wat op het programma. De hoofdbrok was de wedstrijd ‘de sterkste man/vrouw van Lier’. Voor de kinderen was er de laser shooting. Als avontuurlijke toets stond er een klimmuur met deathride. Voor de hongerigen stonden er een tiental foodtruck op het terrein. Was het nu de warmte of de voetbal maar er was een geringe belangstelling tijdens de namiddag.
Voor de ‘sterkste man/vrouw’ schreven zich slechts drie ploegen van vier personen en twee individuele deelnemers in. De deelnemers dienden volgende proeven af te leggen.
Tractor banden flippen, broekhangen, dakpannen heffen, kop van jut, schaap slingeren (met dummy’s uiteraard), boomstamrollen en als finale de klimtoren met deathride. Na alle proeven werd Sofie Vervliet uitgeroepen tot de sterkste vrouw van Lier, Emiel Flebus werd de sterkste man. Van de beide winnaars vernemen we dat ze alleen maar aan deze wedstrijd deelnemen ‘for fun only’. De twee individuele deelnemers nemen ook deel aan de Highland Games.
Bij het ploegen klassement was de ploeg Flebus de sterkste. (MSL/foto’s MSL-SDW)

De uitslag
Sterkste vrouw
1- Sofie Vervliet
2- Raissa Feyaerts
3- Ye Klomkiang
Sterkste man
1- Emiel Flebus
2- Ivan Flebus
3- Jordy Bartholomeus
Ploegen
1- Flebus
2- Gladiators
3- SMTK

 

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet