Marcel Gysemans en Irène Verelst vieren diamant

Lier: Marcel Gysemans (82) en Irène Verelst (80) vierden hun zestig jarig huwelijksjubileum. Bij deze feestelijke gebeurtenis ging schepen voor bevolking Rik Pets het echtpaar feliciteren namens het Koningshuis en de Stad Lier. Het Paleis stuurde een oorkonde en felicitaties. Buiten de gelukwensen van de Stad Lier kregen Marcel en Irène  ook centrumbons ter waarde van zestig euro.

Marcel en Irène zijn beiden geboren Lierenaars. Ze  leerden elkaar kennen op een bal in De Valk.
Marcel werkte gans zijn actieve loopbaan als technisch tekenaar bij het ondertussen verdwenen Sidal in Duffel. Na 41 jaar ging hij daar met brugpensioen. Irène werkte 21 jaar in de linnenkamer van het H. Hartziekenhuis in Lier. Zij ging daar na 21 jaar met pensioen.
Marcel en Irène hebben drie kinderen: Liliane, Chris en Greet. Ondertussen zijn er vier kleinkinderen, drie jongens en één meisje. Het eerste achterkleinkind is op komst…
Vroeger gingen Marcel en Irène graag en dikwijls op reis. Ze hebben bijna gans Europa bereisd. Nu doen ze het een beetje kalmer aan daar de gezondheid soms niet mee wil.
Marcel hield zich in zijn vrije tijd voornamelijk bezig met fotografie. Irène naaide, haakte en maakte handwerk vooral voor de kinderen. Ze werkte graag in de hof en dat doet ze nu nog altijd.
Marcel werkt nu rustig op zijn computer. Samen doen ze graag al eens een terrasje op de Grote Markt. (MSL/Foto’s MSL)

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet