Halloween met de Koninklijke Moedige Bootvissers

Fotoreportage...

Lier: De tweede Halloween boottochten waren ontegensprekelijk een zeer groot succes. Niet minder dan 500 enthousiaste deelnemers kwamen, al dan niet verkleed, griezelen op de Lierse Binnennete. De Koninklijke Moedige Bootvissers hadden tijd nog moeite gespaard om er iets speciaals van te maken.

De griezeltocht
Met hun platbodem palingschuiten brachten huiveringwekkende wezens de passagiers geruisloos tussen drijvende lijken naar de verlaagde kade. Daar bracht ‘Thtr zkt nm’ een korte toneelvoorstelling “De vampier van Lier met zijn nymfomane assistente”.  Aan boord bracht een vertelheks spannende, lugubere verhalen. Vanop een verlaten steiger waarschuwde de pestmeester voor het gevaar van de zwarte dood. Krijsende creaturen uit de onderwereld liepen langs de oever van de binnenete.  Onder de bruggen krioelde het van reuze spinnen. Her en der fladderde een geraamte in de bomen. In het zicht van het Spui, dat in een roze gloed baadde, ergens op een donkere plaats doken plots moeras griezels op uit het niets.

Moe maar voldaan
“Het was voor de Koninklijke Moedige Bootvissers een mooie avond om het vaarseizoen mee af te sluiten. Het staat nu al vast, volgende jaar komt er zeker een derde editie. We zijn er al nieuwe ideeën aan het uitwerken. Dank aan alle vrijwilligers die van de Halloween boottochten een groot succes maakten”, zegt organisator Kris Schoeters.
“Er zijn nog geen tickets voor volgend jaar beschikbaar…” (MSL/foto’s MSL-SDW-TJL)

 

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet