BBQ bij Kerselaer kermis bedankt medewerkers en steunt het goede doel

Fotoreportage...

Lier: De organisatie van Kerselaer kermis bedankte zijn medewerkers met een reuze BBQ.
“Kerselaer Kermis is een familiaal gebeuren. Wij hebben een enorm goede kermis gehad dit jaar. Daar willen wij iedereen laten van genieten. Ook mensen die het moeilijk hebben en tegenslagen hebben gekend. Daarom hebben wij mensen uitgenodigd die in hun leven een grote tegenslag hebben gehad. Ze verloren hun driejarig zoontje Ferre. Deze mensen willen nu anderen steunen en vooral kinderen. Zij willen het verblijf van kinderen in het ziekenhuis draaglijker maken door de ziekenhuiskamers op te vrolijken met aangepast materiaal. Hun organisatie ‘With love by Ferre’ willen wij steunen door een bescheiden bedrag te schenken”, zegt voorzitter Marc Op de Beeck.
De Kerselaer organisatie overhandigde een bedrag van 500,00 euro aan ‘With love bij Ferre’

Een getrouwe medewerkster, Anita Celis, werd ook in de bloemetjes gezet. Ze wordt tachtig en neemt afscheid van de kermis. “Niemand kan beter rijstpap maken dan Anita”, zegt Marc Op de Beeck.

Tijdens de BBQ kondigde Marc Op de Beeck ook een verjonging van het bestuur aan. Marc krijgt assistentie van vijf nieuwe krachten. Cedrik Beeckaert, Nick Hageman, Bart Op de Beeck, Didier Van Dessel en Mitch Hageman zullen volgende Kerselaer Kermis mee organiseren. (MSL/foto’s MSL-SDW)

 

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet