Antilope De Bie Printing opent vestiging in Nederland

Duffel – Amsterdam: Antilope De Bie Printing, Belgisch marktleider in high-end drukwerk, opende in oktober een verkoopkantoor in Amsterdam. De aanleiding? De sterk groeiende vraag in Nederland naar het gespecialiseerde drukwerk van de Duffelse drukkerij.

Antilope De Bie is al een hele tijd actief op de Nederlandse markt en heeft er een bestaand klantenbestand en ook een Nederlandse vertegenwoordiger die goed werk levert. Maar door de groeiende vraag was er toch ook écht nood aan een extra lokale vestiging.
Sinds begin oktober opende Antilope De Bie een verkoopkantoor aan de Wenckebachweg, in het gebouw van EPS-Amsterdam. Die laatste, zelf een gevestigde naam voor digitaal drukwerk, was reeds langer een partner van Antilope De Bie. Beide bedrijven delen een focus op vakmanschap, gedrevenheid, duurzaamheid en een kwalitatieve service.

Antilope De Bie is zeer sterk in kwaliteitsproducties zoals boeken en drukwerk met een luxueuze uitstraling. Daarvoor is in Nederland heel wat interesse. Dankzij de nieuwe lokale vestiging staat Antilope De Bie nog dichter bij de klant, vooral in de noordelijke provincies. Het Nederlandse team steunt hierbij op het gekende vakmanschap van de Belgische drukkerij.
Antilope De Bie bestaat sinds 1922. Het familiebedrijf wordt op dit moment geleid door de vierde generatie Bart en Johan De Bie. Dankzij unieke drukprojecten en excellent maatwerk is Antilope De Bie een marktleider in gespecialiseerd kwaliteitsdrukwerk. Geen opdracht is te complex, wat Antilope De Bie een vaste partner maakt voor de zakelijke markt.

Door continue investeringen en vele overnames groeide Antilope De Bie uit tot een grafische groep met bijna 100 toegewijde en gedreven vakmensen.

EPS Amsterdam is sinds eind jaren tachtig een gekende naam voor prepress en digitaal print- en drukwerk. Sinds jaar en dag gevestigd in het centrum van Amsterdam, betrok het bedrijf onlangs een groter en heel makkelijk bereikbaar pand binnen de ring. In dit nieuwe pand is ook Antilope De Bie Nederland gehuisvest. (MSL/foto De Bie)

Voor meer informatie contacteer:
- België: Bart De Bie, +32 479 53 04 55, bart.debie@antilopedebie.be
- Nederland: Rob Snijders, +31 202 142 109, rob@antilopedebie.nl

 

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet