Topjaar voor subtropisch zwemparadijs De Waterperels

Lier: 2018 is een topjaar voor De Waterperels. Dankzij de recente uitbreidingen konden meer dan  1.000 bezoekers per dag genieten van een onbezorgde zwemuitstap.
2019 belooft extra spannend te worden. Het Liers zwemplezier wordt volgend jaar aangevuld met een tweede, adembenemende glijbaan.

2018 is een topjaar
De Waterperels schittert als nooit tevoren. Het subtropisch zwemparadijs verwelkomt dagelijks gemiddeld 1.000 bezoekers. Dankzij de recente uitbreiding van het recreatiegedeelte met een unieke glijbaan met Magic Jump en een uitgebreide waterspeeltuin is er voldoende capaciteit om dit hoge aantal zwemmers elke keer opnieuw een aangename zwemervaring te bezorgen. Tijdens de hete zomermaanden waren het nieuwe buiten kinderbad en de triple slide glijbaan de favoriete attracties voor eindeloos waterpret. Zonnekloppers kozen een plekje uit op de sfeervolle ligweide en zochten daarna de ultieme verfrissing op in het buitenbad of genoten in zwemkledij van een lekker ijsje op het zwemmersterras. Maar ook het gezellige Rest-eau-café viel opmerkelijk in de smaak.

Veiligheid blijft topprioriteit!

De Waterperels investeert in veiligheid om alle zwemmers onbezorgd te laten genieten van een plezierige  gezinsuitstap. Bij de uitbreiding van het zwemparadijs werden verschillende zwemzones uitgerust met het AngelEye-drenkelingensysteem. Deze technische innovatie detecteert wanneer een persoon stil blijft liggen en alarmeert vervolgens de redders om zo een mogelijke verdrinking te voorkomen. Vanuit de gedachte dat er nooit genoeg ogen kunnen zijn, betekent dit systeem een extra hulpmiddel voor de redders. Om de zwemomgeving nog veiliger te maken lanceerde De Waterperels vorige zomer in samenwerking met de lokale politie de campagne “Safe Swim”. Bij aankoop van een ticket of abonnement wordt de identiteitskaart geregistreerd. Hierdoor wordt het mogelijk personen die zich niet gedragen tijdelijk de toegang te ontzeggen.

Na Green Tornado, ook Black Hole.
Mede dankzij het succes van de “Green Tornado” bandenglijbaan met adembenemende lichteffecten en bloedstollende infinity jump werd er beslist om in 2019 een spectaculaire glijbaan bij te bouwen. De Waterperels verheugt zich op de komst van de populaire “Black Hole”-glijbaan, gegeerd door glijbaanfanaten over heel de wereld. Razendsnel glijd je door een donkere tunnel met sensationele licht- en geluidseffecten. 2019 belooft spannend te worden. (MSL/foto’s MSL)

 

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet