Eerste seniorencongres en seniorenbeurs in Lier

Lier: Op donderdag 22 november 20185 zijn alle Lierse 60-plussers en geïnteresseerden welkom op het seniorencongres en de infobeurs in dienstencentrum Het Schoppeke.

Het eerste Seniorencongres in Lier, een gratis initiatief van de Lierse seniorenadviesraad,  biedt een forum voor iedere geïnteresseerde 60-plusser. Dit eerste seniorencongres focust op het thema ‘veiligheid’. Medewerkers van de Brandweerzone Rivierenland en de Lokale politie Lier geven een deskundige toelichting hierover. Bezoekers worden ook uitgenodigd om mee na te denken over het seniorenbeleid van de stad.

In de cafetaria van het dienstencentrum “Het Schoppeke”  is er van 9 tot 13 uur doorlopend een infobeurs. Op deze infobeurs komen senioren meer te weten over de Lierse seniorenraad en de seniorenverenigingen die in Lier actief zijn. Heel wat verenigingen en organisaties bieden in infostands interessante informatie aan over het ruime aanbod in Lier voor 60-plussers, gaande van ontspannings- en socio-culturele activiteiten tot zorg. Er zijn tevens rondleidingen mogelijk in het nieuwe dienstencentrum. 

Praktisch :
Seniorenbeurs van 9 tot 13 uur in het dienstencentrum Het Schoppeke, Kanunnik Davidlaan 25, Lier.
Seniorencongres :
- 10 uur: infomoment rond brandveiligheid
- 11 uur: infomoment rond veiligheid door de Lokale politie Lier.

(MSL/affiche seniorenraad)

 

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet