Open Coffee Lier @ BMW/MINI Patrick Smets

Fotoreportage...

Lier: De eerste Open Coffee na het verlof ging door in de BMW/MINI Patrick Smets aan de Aarschotsesteenweg in Lier. De deelnemers werden door de garage getrakteerd op een uitgebreid ontbijt met alles erop en eraan.
Dave Cools heette de meer dan tachtig aanwezigen welkom op dit gesmaakt evenement. Voor de BMW garage verwelkomde Lise Kimpe, business developer de aanwezigen. Nadien werd er nog een vrij technische en vrij lange presentatie gegeven door Serge Sels, corporate business manager, over technische normen waaraan voertuigen nu en in de toekomst moeten voldoen. (MSL/foto’s MSL-SDW)

Open Coffee
Een Open Coffee is een samenkomst van zelfstandige ondernemers die formeel, maar op een vriendelijke en laagdrempelige manier, willen netwerken tijdens een kop koffie. Meer informatie: www.open-coffees.be
“Maandelijks komen we samen om in een ongedwongen sfeer kennis te maken en onze bedrijven voor te stellen. Je kan in Lier terecht op de tweede donderdag van de maand (uitgezonderd feestdagen), telkens op een andere locatie”, zegt organisator Dave Cools.

BMW Patrick Smets
In 1996 nam Patrick Smets de lokale BMW-concessie over en groeide het bedrijf uit tot een vaste waarde in de regio. Verdeeld over drie locaties wordt er een waaier van diensten aangeboden, beginnende bij de vestiging voor nieuwe wagens in Lier waar u welkom bent voor de aankoop van een nieuwe BMW, BMW i of MINI en voor onderhoud en herstelling hiervan. In de locatie te Heist op den Berg kunnen alle merken terecht voor onderhoud en is de carrosserieafdeling gevestigd. Tenslotte is er de vestiging in Berlaar waar de tweedehandswagens aangeboden worden. “Wij maken het verschil met een persoonlijke service, we kennen onze klanten bij naam en toenaam”, vertelt zaakvoerder Patrick Smets. “Verder proberen we ons zoveel mogelijk lokaal te verankeren door verenigingen en evenementen in onze regio te ondersteunen”.
Bij BMW Patrick Smets voelen ook vele bedrijven zich thuis. Door de uitgebreide fleet diensten krijgen vlootklanten en bestuurders een service op maat die tijd en geld uitspaart.

 

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet