Stadspartij 'Hart voor de Burger' opent tentoonstelling

Lier: Marcel Taelman, lijsttrekker stadspartij 'Hart voor de Burger' opende in  ‘Salle D’EAU’ aan de Grote Markt zijn politieke tentoonstelling onder het motto ‘Een kritische blik op de politiek in Lier en in ons land.
De tentoonstelling bestaat in het totaal uit 58 panelen met krantenknipsels van 2002 tot heden. 18 borden handelen over de Lierse politiek, 40 borden gaan over de nationale politiek. Verder vertoont hij ook een 30-tal ‘geheime’ documenten.

“De tentoonstelling 'Een kritische blik op de politiek in Lier en in ons land' is bedoeld om de ogen van de burger te openen voor wat er allemaal gebeurt op de scène en achter de schermen van het politieke bedrijf en om hem/haar toe te laten op 14 oktober 2018 een bewuste en de juiste keuze te maken. De tentoonstelling heeft oog voor positieve punten, maar focust toch op de blunders die begaan werden en de schandalen die zich voordoen zonder dat enige verantwoording moet afgelegd worden”, zegt Marcel Taelman, lijsttrekker stadspartij 'Hart voor de Burger'. (MSL/foto’s MSL)

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet