Veel volk op grote N-VA BBQ

Fotoreportage...

Lier: Naar jaarlijkse gewoonte hield N-VA zijn BBQ in een grote tent op Kloosterheide. In dit verkiezingsjaar zat de tent volledig vol. Voorzitter Toon Vaessen verwelkomde de aanwezigen.
Burgemeester Frank Boogaerts gaf een overzicht van de realisaties de afgelopen legislatuur. Hij benadrukte vooral de schuld afbouw van zes miljoen euro.
“Tijdens volgende legislatuur beloven wij een investering van 22 miljoen euro in straten, voetpaden en fietspaden. Wij vergroenen de stad, wij ontwikkelen de Hoge Velden, uitbreiding en modernisering van CC De Mol, wij verlagen de jaarlijkse IVAREM bijdrage van 54 euro naar 39 of 19 euro naar gelang het geval. Loze beloften vrienden ?   Neen,  geen mandje met leuke cadeaus.  Dingen waar iedereen wat aan heeft. En vooral : nagerekend dat ze financieel haalbaar zijn”, zegt burgemeester Frank Boogaerts nog.
Ook schepen Bert Wollants gaf een overzicht van de realisaties op provinciaal niveau. Hij benadrukte het belang van de aanleg van de fietsostrades en de investeringen die nog op stapel staan. (MSL/foto’s MSL-SDW)

 

 

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet