Nieuwjaarsreceptie op De Laag in Koningshooikt

Fotoreportage...

Koningshooikt: Na de Sint Antonius viering en de openbare verkoop bij opbod van onder ander varkenskoppen bood het stadsbestuur van Lier – Koningshooikt de bevolking een nieuwjaarsreceptie aan op de Laag in Koningshooikt. Niet alleen de stad bood van alle lekkers aan maar ook de plaatselijke handelaars voorzagen de aanwezigen van spijs en drank. Een groep van SAMWD, zeg maar de muziek academie van Lier, zorgde voor aangepaste muziek.

Burgemeester Frank Boogaerts hield zijn nieuwjaarstoespraak vanop de kiosk. Hij verwees naar de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. Hij stelde de nieuwe beleidsploeg voor de volgende legislatuur, een coalitie N-VA en Open VLD. Nadien gaf hij een overzicht van de belangrijkste punten uit het nieuwe beleidsakkoord.
“Ons bestuursakkoord is uitgebreid en ambitieus. Het trekt de grote principes door die de voorbije 6 jaar werden uitgezet in het gevoerde beleid, maar legt toch ook belangrijke nieuwe accenten op punten die ons allen aanbelangen : veiligheid, mobiliteit, bouwprojecten, inspraak, huisvuil. En er zit heel wat in voor Koningshooikt.
Ik wens hier wel te benadrukken dat alle plannen op voorhand werden berekend en er werd nagegaan of zijn financieel haalbaar zijn, zonder belastingverhoging en zonder verhoging van onze schuldenlast. Want daarvoor opteren wij NIET”, aldus de burgemeester.

Na de toespraak genoten de aanwezigen van het mooie weer, van de muziek, van een leuke babbel  en van al het lekkers dat gratis aangeboden werd. (MSL/foto’s SDW-MSL)

 

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet