Nieuwjaarsreceptie Stadsharmonie Leo XIII

Fotoreportage...

Lier: De nieuwjaarsreceptie van de Stadsharmonie Leo XIII ging door in en rond de kerk van het Heilig Kruis aan het Renaat Veremansplein.
Voor de eigenlijke receptie in de parochiezaal van het Heilig Kruis luisterde de harmonie de misviering in de Heilig Kruiskerk op.
Voorzitter Jef ‘T Seyen, voorzitter van de harmonie, verwelkomde de aanwezigen in de parochiezaal. “Het was een hectisch jaar. Opnieuw waren wij genoodzaakt om te verhuizen van het College naar de Heilige Geeststraat in de gewezen raadszaal van het OCMW. Sinds 2012 is dit de derde maal dat wij verhuist zijn. Mozes trok met zijn volk 40 jaar door de woestijn, ik hoop dat dit voor ons korter zal zijn. Wij hebben zelf het lokaal aangekleed om akoestische redenen. Voordeel is dat wij dicht bij het centrum zitten en dat wij het lokaal voor ons alleen hebben. Hopelijk doet de stad de nodige inspanningen om haar stadsharmonie een deftig onderkomen te bezorgen”, zegt de voorzitter in zijn toespraak.
“Het was het eerste jaar onder de leiding van onze dirigent Ricardo. Ons muzikaal niveau is verder omhoog gegaan. Wij hebben ook enkele nieuwe muzikanten bijgekregen. Onze vereniging is ook meer vervrouwelijkt, bijna meer vrouwen dan mannen. Ons voorjaarsconcert was een van de hoogtepunten van dit jaar. Dit jaar gaat dit concert opnieuw door op zondag 14 april 2019 in zaal Vredeberg”, aldus ’T Seyen. (MSL/foto’s MSL-SDW)

 

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet