Pakjesduik in De Waterperels

Fotoreportage...

Lier: Het subtropisch zwemparadijs LAGO Lier De Waterperels organiseerde voor de tweede maal de Nieuwjaars pakjesduik. Zo’n 150 deelnemers trotseerden de koude en waagden een duik in het verwarmde (29 graden) buitenbad. Daar lagen op de bodem diverse ringen die recht gaven op een geschenk gaande van een 10-beurtenkaart, individueel toegangsticket of tof gadget.

“Het is voor de tweede maal dat we deze pakjesduik organiseren. Zoals er aan de kust een ijsberenduik georganiseerd wordt willen wij iets dergelijks doen. Natuurlijk is het vrij onlogisch een ijsberenduik te organiseren in ons verwarmd buitenbad. Het leek ons een heel mooi idee om er allemaal pakjes in te gooien. Zo hebben we er dan een pakjesduik van gemaakt. In ieder pakketje zat een prijs. Zo werd elke duiker beloond”, zegt Evi De Herdt centrummanager LAGO Lier De Waterperels.

Pakjesduik wordt een traditie.
In 2018 werd voor de eerste keer ‘De Pakjesduik’ georganiseerd in LAGO Lier De Waterperels. 250 deelnemers doken toen naar een verrassingscadeau in het verwarmd buitenbad met een diepte van 120 cm. Zij werden aangemoedigd door heel wat supporters aan de zijlijn. Omwille van dit succes werd er beslist om het nieuwe jaar weer in te luiden met dit spetterend evenement. (MSL/foto’s MSL-SDW)

 

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet