Bootvissers blikken terug op succesvol toeristisch seizoen

Lier: De Koninklijke moedige bootvissers hebben een succesvol 2018 achter de rug.
“Wij kunnen terugblikken op bijzonder goed toeristisch seizoen. Het resultaat mag er zijn. Wij hebben dit jaar 16.425  toeristen een prettige rondvaart gegeven. Dat betekent 1.000 bezoekers meer dan in 2017”, zegt Maurits De Smedt voorzitter van de Koninklijke Moedige Bootvissers.

Gemotiveerde medewerkers
“Het  succes danken wij aan onze gemotiveerde medewerkers, onze extra dagelijkse vaart om 14uur in juli en augustus. Vooral niet te vergeten is onze Halloweenbelevenis de laatste dag van het seizoen met 534 deelnemers. De brainstorming voor volgend Halloweentrip is al bezig…”

Tentoonstelling
“Ook onze prachtig uitgewerkte tentoonstelling “De  geschiedenis van De Koninklijke Moedige Bootvissers”, in het Vleeshuis begin februari heeft , na verlengingen, 780 bezoekers mogen ontvangen. De vereniging leeft”, besluit een trotse voorzitter.

Koninklijke Moedige Bootvissers
Van 1 april tot 31 oktober, organiseren de Koninklijke Moedige Bootvissers toeristische rondvaarten met hun paling platbodems in het centrum van Lier. Tijdens een 40 minuten durende rondvaart ontdekt de bezoeker de meest aantrekkelijke plekjes van Lier zoals: het Hof van Geetruyen, het stadspark, het Begijnhof dat erkend is als UNESCO Werelderfgoed, de Zimmertoren, de Werf, de Vismarkt, de Sint-Gummaruskerk, de Mosdijk, het Hof van Santhoven, de befaamde Aragonbrug, de Fortuin en het Spui.
Van in de boot krijgt de bezoeker een andere kijk op al die bezienswaardigheden. Het is een prachtige belevenis om Lier vanuit deze aparte invalshoek te bekijken.
De sfeer kan zelfs nog "Lierischer" worden als U kiest voor een romantische vaart met aperitief. Zelfs een huwelijksbootje behoort tot de mogelijkheden.

Meer informatie en boekingen: http://www.bootjevareninlier.be  (MSL/foto’s MSL-SDW)

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet